R21ASTROX99-HVID Yonex

Yonex Astrox 99 Pro White Tiger

1.699,00 DKK

Tilvalg

Opstrengning badminton
Kg badminton

Klubrabat

Tilføj din klubkode fra Valby Badminton Club og spar penge med klubprisen.

Klubrabat

Tilføj din klubkode fra Valby Badminton Club og spar penge med klubprisen.

Beskrivelse

Yonex Astrox 99 Pro White Tiger Badmintonketcher

Oplev kraft og præcision med Yonex Astrox 99 Pro White Tiger badmintonketcheren – et mesterværk designet til den seriøse spiller, der kræver det bedste af sit udstyr.

Nøglefunktioner:

- Vægt og Balance: Astrox 99 Pro har en hovedtung balance, som giver ekstra kraft i hvert slag, uden at gå på kompromis med kontrol.

- Rotational Generator System: Denne teknologi sikrer optimal kraftoverførsel og forbedret kontrol ved hurtige bevægelser, hvilket gør det lettere at dominere både offensivt og defensivt spil.

- NAMD Grafit: Med den unikke NAMD-grafit opnår du en hurtigere snap-back effekt, der øger kraften i dine smash, samtidig med at du får bedre føling i dine netspil og dropshots.

- Ergonomisk Design: Den hvide tiger-version af Astrox 99 Pro kommer med et iøjnefaldende design, der kombinerer stil og ydeevne. Ketcheren er desuden udstyret med en komfortabel grebsstørrelse, som sikrer et fast og behageligt greb under hele spillet.

- Smash Power: Astrox 99 Pro er kendt for sin enestående smash-power, hvilket gør den til et fremragende valg for spillere, der vil tage kontrol over kampen med kraftfulde slag.

- Ideel Til: Yonex Astrox 99 Pro White Tiger er perfekt til aggressive spillere, der ønsker at dominere banen med kraftfulde smash og præcise angreb. Dens avancerede teknologi og elegante design gør den til en favorit blandt både professionelle og seriøse amatørspillere.

Hvis du er på udkig efter en badmintonketcher, der kombinerer stil, kraft og præcision, så er Yonex Astrox 99 Pro White Tiger et oplagt valg.